Telefoon van ons in de avond?
Per 1 maart 2024 kan het voorkomen dat u ook 's avonds door ons wordt gebeld. Als we u niet kunnen bereiken, nemen we graag de volgende dag nogmaals contact met u op!
Voer hieronder uw postcode in en vind
het telefoonnummer van uw zorgregio!
Cliënten

Cliënten

Thuis is waar het hart is. Wij hebben hart voor mensen. Daardoor maken wij op de plekken waar wij mogen, het tot een thuis voor mensen. Elke dag weer opnieuw. De gave om het tot een thuis te maken, heeft met ons hart te maken en dus reist een thuis met ons mee.

U en uw zorgvraag staan centraal in onze persoonlijke dienstverlening. De lijnen bij De Nieuwe Zorg Thuis zijn kort. Het contact is persoonlijk. U heeft één vast aanspreekpunt op ons kantoor bij wie u met al uw vragen terecht kunt. Wij vinden het belangrijk dat de hulp aan u wordt geleverd door mensen uit uw regio. Wij doen er alles aan om zoveel mogelijk een vaste hulp bij u thuis te laten komen. Iemand die vertrouwd is met uw situatie en uw omgeving. Iemand die er voor u is.

U kiest voor De Nieuwe Zorg Thuis, omdat "niemand langs de kant mag staan".
Voor u als cliënt is het niet alleen belangrijk om thuis te kunnen blijven wonen, maar ook om mee te doen aan de maatschappij. Samen met u kijken we graag naar uw inzet en deelname aan het sociale leven. Voor medewerkers is het belangrijk om deel te nemen aan het arbeidsproces.

U kunt bij ons terecht voor: