Telefoon van ons in de avond?
Per 1 maart 2024 kan het voorkomen dat u ook 's avonds door ons wordt gebeld. Als we u niet kunnen bereiken, nemen we graag de volgende dag nogmaals contact met u op!
Voer hieronder uw postcode in en vind
het telefoonnummer van uw zorgregio!

Wij als werkgever

De Nieuwe Zorg Thuis is dé thuiszorgorganisatie op het gebied van het leveren van hulp bij het huishouden en begeleiding in ca. 40 gemeenten in Noord-Oost Nederland.

Onze missie is om de cliënt langer zelfstandig in eigen huis te laten wonen. De zorgvraag van de cliënt staat centraal in onze persoonlijke dienstverlening. Het contact bij De Nieuwe Zorg Thuis is persoonlijk. De cliënt heeft één vast aanspreekpunt op ons kantoor. Wij vinden het belangrijk dat de hulp wordt geleverd door mensen uit de regio. Wij doen er alles aan om zoveel mogelijk een vaste hulp thuis te laten komen. Iemand die vertrouwd is met de situatie van de cliënt en omgeving.

De Nieuwe Zorg Thuis is een kwaliteit gecertificeerde thuiszorgorganisatie met onder meer procedures op het gebied van privacy, klachten en veiligheid. Vanuit ons hoofdkantoor in Meppel werken wij met een team van toegewijde medewerkers die dagelijks zorgt voor het realiseren van hulp aan huis door onze medewerkers.

Als cliënten niet in aanmerking komen voor een indicatie via de gemeente, dan kunnen wij ook particuliere huishoudelijke hulp aanbieden. 

Bij De Nieuwe Zorg Thuis mag niemand langs de kant staan. Voor de cliënt is het niet alleen belangrijk om thuis te kunnen blijven wonen, maar ook om mee te doen aan de maatschappij. Samen met de cliënt kijken we graag naar de inzet en deelname aan het sociale leven.

Dit zeggen je nieuwe collega’s