Telefoon van ons in de avond?
Per 1 maart 2024 kan het voorkomen dat u ook 's avonds door ons wordt gebeld. Als we u niet kunnen bereiken, nemen we graag de volgende dag nogmaals contact met u op!
Voer hieronder uw postcode in en vind
het telefoonnummer van uw zorgregio!
Interview met Gido Nederhoed: Een kijkje in de wereld van administratie

Interview met Gido Nederhoed: Een kijkje in de wereld van administratie

Ik ben Gido Nederhoed, 24 jaar oud en afkomstig uit Westerbork. Sinds november 2023 werk ik bij De Nieuwe Zorg Thuis op de afdeling administratie. In mijn vrije tijd volleybal en voetbal ik graag.

Terug

 

 1. Kun je ons iets vertellen over je dagelijkse taken en verantwoordelijkheden als Medewerker Administratie?
  Mijn dagelijkse taken omvatten het inlezen en verwerken van iWMO-berichten. In deze berichten staat aangegeven welke hulp de cliënt moet ontvangen en hoeveel. Deze gegevens verwerk ik vervolgens in ons systeem. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het opstellen en versturen van de facturen. Ik voer verschillende controles uit om te verifiëren of onze facturatie correct is en of er mogelijk nog niet-gefactureerde uren zijn. Ook ondersteun ik Bart bij de salarisadministratie en beheer ik de mailboxen support@dnzt.nl en helpdesk@dnzt.nl.
   
 2. Wat vind je het leukste aspect van werken in de administratieve sector?
  Wat ik leuk vind aan het werken in de administratieve sector, is om te zien hoe de taken die ik verricht, uiteindelijk effect hebben op andere afdelingen. Bijvoorbeeld, hoe het inlezen van iWMO-berichten zich vertaalt naar de zorg die wordt ingezet.
   
 3. Welke vaardigheden of eigenschappen zijn volgens jou essentieel voor succes in dit vakgebied?
  De belangrijkste vaardigheden zijn: nauwkeurig werken, overzicht behouden, probleemoplossend vermogen en het stellen van prioriteiten.
   
 4. Kun je een voorbeeld geven van een uitdagende situatie die je hebt meegemaakt in je werk en hoe je die hebt aangepakt?
  We hebben ongeveer 500 cliënten uit Smallingerland overgezet. Ondanks de vele repetitieve handelingen, waarbij gemakkelijk kleine foutjes kunnen ontstaan, is dit proces zonder problemen verlopen.
   
 5. Hoe blijf je op de hoogte van veranderingen en ontwikkelingen binnen de administratieve sector?
  Door mijn collega's en via nieuwsbrieven, ONS en Visma blijf ik op de hoogte.
   
 6. Wat motiveert jou om elke dag naar je werk te komen?
  Omdat mijn functie erg breed is, is geen enkele dag hetzelfde en brengt elke dag nieuwe verrassingen. Dit maakt mijn werk zeer leuk en afwisselend.
   
 7. Kun je ons vertellen over een project waar je trots op bent en waarom?
  Het opzetten van de supportmailbox was een leuk project dat zeer succesvol is verlopen. Sinds een paar maanden hebben we de supportmailbox operationeel en ik ben nu verantwoordelijk voor het beheer ervan.
  Het inrichten van deze mailbox en het opstellen van een draaiboek voor de bijbehorende taken was erg interessant en het blijft zich ontwikkelen telkens wanneer er nieuwe vragen komen die nog niet eerder zijn gesteld.
   
 8. Hoe ga je om met strakke deadlines en hoge werkdruk?
  Door voor mezelf een overzicht op te stellen van alle taken die ik sorteer op basis van de deadline en hoe belangrijk de taak is voor de bedrijfsvoering.
   
 9. Hoe zorg je ervoor dat je accuraat en nauwkeurig blijft in je werk, vooral bij repetitieve taken?
  Wanneer ik merk dat mijn concentratie begint te verminderen, kies ik ervoor om staand te werken en/of even weg te gaan van mijn werkplek om mijn concentratie op te frissen.