Telefoon van ons in de avond?
Per 1 maart 2024 kan het voorkomen dat u ook 's avonds door ons wordt gebeld. Als we u niet kunnen bereiken, nemen we graag de volgende dag nogmaals contact met u op!
Voer hieronder uw postcode in en vind
het telefoonnummer van uw zorgregio!
Maak kennis met de cliëntenraad van De Nieuwe Zorg Thuis

Maak kennis met de cliëntenraad van De Nieuwe Zorg Thuis

Terug

Stel jezelf eens voor?  
Ina:
Ik ben Ina Kruidhof, 57 jaar, getrouwd en ik heb twee kinderen en woon in Nijeveen. Ik heb een baan en werk als Instructeur bij een autorijschool.  

Johan: Ik ben Johan Grethe, ben weliswaar 76, maar zet mij nog graag in voor maatschappij betrokken zaken. Vanuit mijn voormalig leidinggevende functies heb ik ervaring opgebouwd om in samenwerking goed beleid te ontwikkelen. Ook de menselijke maat heb ik hierbij altijd in meegenomen. In goed overleg een bedrijf of organisatie naar een hoger plan brengen is in mijn werk altijd mijn doelstelling geweest.   
 

Waarom vinden jullie het leuk om in de cliëntenraad te zitten?
Ina:
Ik heb mezelf in de corona jaren aangemeld bij DNZT, om als vrijwilliger in de cliëntenraad te zitten. Om een steentje bij te dragen in de maatschappij. Nu ik al een aantal in de cliëntenraad zit, en over een aantal zaken mijn mening geef, is dit goed te combineren met mijn fulltime baan. Ik heb het naar mijn zin bij DNZT, ik vind het ook  dat er een prettige samenwerking is.  

Johan: Het voelt goed om mijn stem te laten horen en bij te dragen aan positieve veranderingen binnen de organisatie. Hierbij volg ik de ontwikkelingen op het gebied van de zorg in het algemeen al enige jaren sinds mijn moeder zorg nodig had en later in een verpleeghuis verbleef.

 

Is de cliëntenraad iets voor jou?
Wil je meedenken en meepraten over onderwerpen die voor cliënten en De Nieuwe Zorg Thuis belangrijk zijn? We zoeken nog meer leden. Cliënten, familieleden of contactpersonen van cliënten of personen die inwoner zijn van het werkgebied van De Nieuwe Zorg Thuis en de zorgverlening een warm hart toedragen, kunnen plaats nemen in de cliëntenraad.

Meer informatie
Voor meer informatie of contact kan je mailen naar clientenraad@dnzt.nl