Telefoon van ons in de avond?
Per 1 maart 2024 kan het voorkomen dat u ook 's avonds door ons wordt gebeld. Als we u niet kunnen bereiken, nemen we graag de volgende dag nogmaals contact met u op!
Voer hieronder uw postcode in en vind
het telefoonnummer van uw zorgregio!
De Cliëntenraad

De Cliëntenraad

De Nieuwe Zorg Thuis (DNZT) is een Thuiszorgorganisatie in Noordoost Nederland. Er is één cliëntenraad actief om alle bestuurlijke cliënt belangen te behartigen.

Cliëntenraad

De cliëntenraad behartigt de belangen van alle cliënten van De Nieuwe Zorg Thuis.

Omdat De Nieuwe Zorg Thuis veel waarde hecht aan de ervaring en expertise van haar cliënten, is het de wens van de directie om samen op te trekken met de cliëntenraad. Door hand in hand met de cliëntenraad stil te staan bij het beleid en bij de uitvoering van de zorg, creëert De Nieuwe Zorg Thuis een groot samenhorigheidsgevoel met de cliënten.

De cliëntenraad draagt bij door goed naar cliënten te luisteren, landelijke ontwikkelingen te volgen, kritisch te kijken en positief met de directie samen te werken. Zo kan De Nieuwe Zorg Thuis haar zorgverlening blijven verbeteren.

Onze cliëntenraad bestaat uit de volgende leden:

Johan Grethe en Ina Kruidhof

 

Wij horen graag uw stem

De cliëntenraad kan uw belangen beter behartigen als u uw ideeën, signalen en wensen kenbaar maakt. Graag hoort de cliëntenraad ook van u wat er speelt om ze te ondersteunen het gemeenschappelijke belang van cliënten te behartigen.

Dit betekent, dat de cliëntenraad niet de individuele signalen of klachten van cliënten kan aanpakken en oplossen. Daar is een aparte klachtenregeling voor aanwezig.

Is de cliëntenraad iets voor u?

Wilt u meedenken en meepraten over onderwerpen die voor cliënten en De Nieuwe Zorg Thuis belangrijk zijn? We zoeken nog meer leden. Cliënten, familieleden of contactpersonen van cliënten of personen die inwoner zijn van het werkgebied van De Nieuwe Zorg Thuis en de zorgverlening een warm hart toedragen, kunnen plaats nemen in de cliëntenraad.

Meer informatie

Voor meer informatie of contact kunt u mailen naar clientenraad@dnzt.nl