Dienstverlener aan huis

Dienstverlener aan huis

Wij zien ons werk nooit als routinematig. Wij willen zorg nooit opsparen voor een andere dag. Wij gebruiken de zorg goed, zoals we de dag ook goed gebruiken. Iedere dag nieuwe zorg. Zo uniek als de dag is, de mens is, is ook onze zorg.

De Dienstverlener aan Huis van De Nieuwe Zorg Thuis Service en Bemiddeling kan voor de cliënt:

  • Schoonmaken in huis
  • Wassen, strijken en koken
  • Boodschappen doen

De Dienstverlener aan Huis is een particuliere huishoudelijke hulp. Daardoor kunnen we ons volledig richten op de wensen van de cliënt en wat de cliënt nodig heeft om comfortabel thuis te kunnen blijven wonen.

Hoeveel uren hulp de cliënt wenst, of welke werkzaamheden er nodig zijn dat wordt door de cliënt zelf bepaald.

De cliënt is de werkgever van de Dienstverlener aan Huis. De Nieuwe Zorg Thuis Service en Bemiddeling zorgt voor de koppeling tussen de cliënt en de Dienstverlener aan Huis. Ook verzorgt De Nieuwe Zorg Thuis Service en Bemiddeling de administratie en de betaling van de vergoeding van de Dienstverlener aan Huis namens de cliënt(en).

Neem contact op met De Nieuwe Zorg Thuis (085 023 9043) om uw gegevens en wensen aan ons door te geven. Wij helpen u graag!

De Nieuwe Zorg Thuis Service en Bemiddeling werkt hiervoor ook samen met de Icare Ledenvereniging.De ledenconsulent helpt  graag bij de vraag om ondersteuning voor huishoudelijk werk. Bel: 088-3832000

Tip:
Als u zich heeft aangemeld als particuliere cliënt voor een aanvullende inboedelverzekering, dan kunt u het daarbij behorende polisblad digitaal opvragen door uw naam, woonplaats en e-mailadres door te geven aan za@dnzt.nl