Telefoon van ons in de avond?
Per 1 maart 2024 kan het voorkomen dat u ook 's avonds door ons wordt gebeld. Als we u niet kunnen bereiken, nemen we graag de volgende dag nogmaals contact met u op!
Voer hieronder uw postcode in en vind
het telefoonnummer van uw zorgregio!
Thuisondersteuning en Begeleiding

Thuisondersteuning en Begeleiding

Wij zien ons werk nooit als routinematig. Wij willen zorg nooit opsparen voor een andere dag. Wij gebruiken de zorg goed, zoals we de dag ook goed gebruiken. Iedere dag nieuwe zorg. Zo uniek als de dag is, de mens is, is ook onze zorg.

De Thuisondersteuner kan u naast Hulp bij het Huishouden, helpen bij de ordening van uw administratie, structuur brengen in uw dagelijkse leven en u helpen met het vergroten van uw sociale netwerk. Wij betrekken in de ondersteuning de voor u belangrijke mensen. Ook kan de Thuisondersteuner u helpen met het terugkeren naar een zo groot mogelijke zelfredzame situatie. Uw persoonlijke situatie staat bij ons centraal. We maken afspraken om uw doelen te realiseren.

Is er geen/onvoldoende ondersteuning binnen uw netwerk, neemt u dan gerust contact met ons op via 085-0239043 of mail info@dnzt.nl Wij informeren u graag naar de mogelijkheden!