Verzorging en verpleging

Verzorging en verpleging

Wij zien ons werk nooit als routinematig. Wij willen zorg nooit opsparen voor een andere dag. Wij gebruiken de zorg goed, zoals we de dag ook goed gebruiken. Iedere dag nieuwe zorg. Zo uniek als de dag is, de mens is, is ook onze zorg.

Mocht u professionele Verzorging of Verpleging nodig hebben, dan kan De Nieuwe Zorg Thuis dit direct voor u regelen.De Nieuwe Zorg Thuis levert, in samenwerking met haar betrouwbare partner Icare, de passende zorg. Voor u blijft De Nieuwe Zorg Thuis altijd het vaste aanspreekpunt!
 
Klik hier voor een link naar de website van Icare.

 

HuisTipTop

HuisTipTop is een ervaren bemiddelingsbureau en kent veel geschikte schoonmaakondersteuners. HuisTipTop zet haar kennis graag in voor iedereen die thuis ondersteuning nodig heeft. U vindt HuisTipTop in de gemeente NoordOostPolder.

Op zoek naar een schoonmaakondersteuner? Bent u op zoek naar een schoonmaakondersteuner? Dan adviseren wij u zich in te schrijven bij www.huistiptop.nl

Inschrijven bij HuisTipTop werkt als volgt:

  1. Ga naar www.huistiptop.nl
  2. Maak uw profiel aan. In uw profiel kunt u uw voorkeur en wensen aangeven
  3. Heeft u uw profiel afgerond, dan krijgt u maximaal 3 ondersteuners voorgelegd
  4. Maak een keuze uit een van de ondersteuners

Heeft u een keuze gemaakt, dan kunt u vervolgens via de website contact opnemen met de door u gekozen ondersteuner. Wij adviseren u een afspraak te maken om kennis te maken. Vraag de ondersteuner ook zijn of haar ID-bewijs mee te nemen, zodat u deze kunt controleren.

Ziet u de samenwerking met de ondersteuner zitten? Dan sluit u zelf een contract met deze ondersteuner af. Een voorbeeld van dit concract vindt u als bijlage bij de brief van de gemeente en staat ook op www.huistiptop.nl.

Lukt het niet om een geschikte ondersteuner te vinden, neem dan telefonisch contact op met HuisTipTop.

Contact:


Website: www.huistiptop.nl
Email:     info@huistiptop.nl
Email helpdesk voor vragen over inloggen op de site: support@huistiptop.nl
Telefoonnummer: 0522-239329 (op werkdagen van 08.30 - 17.00)

Lukt het u niet om een profiel aan te maken? Neem dan telefonisch contact op met HuisTipTop. Zij kunnen een afspraak in het gemeentehuis met u maken om u te helpen!