Telefoon van ons in de avond?
Per 1 maart 2024 kan het voorkomen dat u ook 's avonds door ons wordt gebeld. Als we u niet kunnen bereiken, nemen we graag de volgende dag nogmaals contact met u op!
Voer hieronder uw postcode in en vind
het telefoonnummer van uw zorgregio!
Interview met Remon (medewerker HR)

Interview met Remon (medewerker HR)

Terug

Wat sprak je aan toen je voor het eerst over ons bedrijf hoorde en wat motiveerde je om hier te solliciteren?
Wat mij aansprak is voornamelijk de maatschappelijke impact die wij als De Nieuwe Zorg Thuis hebben. Ik wilde graag een bijdrage leveren aan de zorgsector, bij een bedrijf wat maatschappelijke impact heeft. Om zo mijn steentje bij te dragen. Dit is dan ook mijn rede geweest van mijn sollicitatie en dit sprak mij dan ook erg aan.

Kun je een voorbeeld geven van een positieve ervaring die je hebt gehad sinds je bij ons bedrijf bent begonnen?
Elke dag bij De Nieuwe Zorg Thuis is voor mij een positieve ervaring. Dit omdat ik mezelf elke dag binnen De Nieuwe Zorg Thuis kan ontwikkelen door de veelzijdigheid van taken. Van ziekteverzuim tot werving, vragen beantwoorden van werknemers en het bijwonen van een banenmarkt. Elke dag kan ik mij hier weer ontwikkelen binnen mijn functie en ik denk dat dit een doorlopende positieve ervaring is.

Wat maakt ons bedrijf uniek in vergelijking met andere plaatsen waar je hebt gewerkt of gesolliciteerd?
De korte lijnen en directe communicatie op het kantoor ervaar ik als zeer prettig. Daarnaast ook de vrijheid die ik krijg om mijn taken uit te voeren en mij hierin verder in te ontwikkelen.

Zijn er specifieke initiatieven, programma's of voordelen binnen ons bedrijf waar je bijzonder enthousiast over bent?
De SROI-projecten waar wij mee bezig zijn, daar ben ik erg enthousiast over. Op deze manier boren wij een groep mensen aan met een afstand tot de arbeidsmarkt. En kunnen wij hen de kans geven om toch mee te draaien in de maatschappij door hun in dienst te nemen. Dit is erg betekenisvol, niet alleen voor ons als DNZT maar ook voor de mensen. Zo voelen ze zich weer betrokken bij de maatschappij.

Hoe bevordert ons bedrijf de professionele ontwikkeling en groei van medewerkers?
Doordat medewerkers het vertrouwen krijgen en de vrijheid om zichzelf te ontwikkelen binnen hun functie. Je krijgt veel verantwoordelijkheden en taken. Door deze elke dag uit te voeren kan je jezelf snel ontwikkelen. Ook worden werknemers gestimuleerd om mee te doen aan Webinars, beurzen of scholingsbijeenkomsten te gaan. Om zo hun kennis te vergroten. Niet alleen over hun eigen functie maar ook breder georiënteerd. 

Hoe wordt diversiteit in ons bedrijf gestimuleerd, en waarom vind je dat belangrijk?
Doordat wij actief bezig zijn met de SROI-verplichtingen (Social Return on Investment), denk ik dat wij al een bredere groep aan werknemers aanboren die uit verschillende situaties en verschillende achtergronden komen. Daarnaast wordt er ook simpelweg geen onderscheidt gemaakt tussen ras, geaardheid of geloofsovertuiging. Ik denk dat dat in de basis al de diversiteit stimuleert. Dit is belangrijk om zo niemand buiten te sluiten en ook te laten zien dat iedereen welkom is bij De Nieuwe Zorg Thuis.

Wat zou je tegen anderen zeggen die overwegen om bij ons bedrijf te solliciteren, op basis van jouw eigen ervaringen?
Absoluut doen! Je kunt jezelf binnen De Nieuwe Zorg Thuis echt verder ontwikkelen en verder groeien tot een professional in je vakgebied.