Nieuwe thuis

Nieuwe thuis

Thuis is waar het hart is. Wij hebben hart voor mensen. Daardoor maken wij het, op de plekken waar wij mogen, tot een thuis voor mensen. Elke dag weer opnieuw. De gave om het tot een thuis te maken, heeft met ons hart te maken en dus reist een thuis met ons mee.

Terug

Mensen die aan ons toevertrouwd zijn, zijn elke dag op zoek naar lichtpuntjes groot en klein, terwijl wij telkens opnieuw ons best willen doen om zelf dat lichtpuntje te zijn. Zo ziet ons nieuwe thuis voor onze cliënten eruit. De kracht van een nieuwe dag is elke dag willen zien als een cadeau, gevuld met kansen om beperkingen om te zetten naar nieuwe mogelijkheden.

Een dag is voor ons een dag vol nieuwe ervaringen en relevante ontmoetingen. Kleine dingen kunnen tot iets geweldigs uitgroeien en van grote dingen willen wij leren. Niets hoeft er in onze weg te staan om aardig en geduldig te zijn voor anderen en voor onszelf. Zo winnen wij de dag terug nog voor de dag verloren is. Dat maakt de dag nieuw nog voor de dag oud geworden is.