Telefoon van ons in de avond?
Per 1 maart 2024 kan het voorkomen dat u ook 's avonds door ons wordt gebeld. Als we u niet kunnen bereiken, nemen we graag de volgende dag nogmaals contact met u op!
Voer hieronder uw postcode in en vind
het telefoonnummer van uw zorgregio!
Header Particuliere Huishoudelijke Hulp

Particuliere Huishoudelijke Hulpdnzt logo transp
Terug

Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die als Particuliere Huishoudelijk Medewerker in de Thuiszorg willen werken. Ben jij degene die deze functie op zich kan nemen?  

Als Huishoudelijk Medewerker ben je verantwoordelijk voor het huishouden bij de cliënten thuis. Dit betekent dat je schoonmaakt bij cliënten die dit door ziekte, ouderdom, handicap of een operatie tijdelijk of voor een langere periode (deels) niet meer zelf kunnen doen. Het is een uitdaging voor je om aan te sluiten bij de wensen van de cliënt en naar tevredenheid de taken bij hen thuis uitvoert. Voor de cliënten is het prettig dat de huishoudelijke taken (deels) voor hen worden uitgevoerd en dat zij een leefbare omgeving hebben en houden.   

Werkzaamheden kunnen bestaan uit: stofzuigen, dweilen, reinigen en strijken van kleding en linnengoed, het schoonmake van de woonkamer, slaapkamer(s), keuken, badkamer en wc.  

De cliënt is de werkgever van de Huishoudelijk Medewerker. De Nieuwe Zorg Thuis Service en Bemiddeling zorgt voor de koppeling tussen de cliënt en de Dienstverlener aan Huis. Ook verzorgt De Nieuwe Zorg Thuis Service en Bemiddeling de administratie en de betaling van de vergoeding van de Dienstverlener aan Huis namens de cliënt(en).

Wij zoeken Particuliere Huishoudelijk Medewerkers in de volgende plaatsen: Ede, Wageningen, Zuidlaren, Zwartsluis, Hasselt, Genemuiden, Norg, Borger-Odoorn, Kampen, Zwolle, Hoogeveen, Barneveld, Zuidwolde (Drenthe), Zeewolde, Lelystad, Wezep, Ermelo, Emmen en Meppel.

Functie-eisen

  • Voor deze functie ben je minimaal 3 uur beschikbaar;
  • Je kunt zelfstandig werken;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Affiniteit met de zorg;
  • Je bent in bezit van vervoer (fiets, bromfiets of auto);
  • Verzorgde en representatieve uitstraling;
  • Wij vinden betrouwbaarheid een belangrijke eigenschap.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Nu solliciteren