Voer hieronder uw postcode in en vind
het telefoonnummer van uw zorgregio!
Header Huishoudelijk Medewerker De Wolden Hoogeveen

Huishoudelijk Medewerker De Wolden Hoogeveen

Opleidingsniveau: Ongeschoold
Werkgebied: Huishoudelijk Medewerker B
Werkuren: 20 - 25, 3 - 5, 5 - 10
Locatie: De Wolden, Hoogeveen
Contract: Bepaalde tijd, Vast contract, onbepaalde tijd
Dienstverband: Fulltime, Parttime
Bedrijfstijd: Dag

dnzt logo transp
Terug

De Nieuwe Zorg Thuis zoekt enthousiaste nieuwe collega’s die als Huishoudelijk Medewerker in de Thuiszorg willen werken. Kun jij goed zelfstandig werken, heb je hart voor de zorg en vind je het leuk om cliënten te helpen? Lees dan snel verder.

Als Huishoudelijk Medewerker kun je met relatief eenvoudige werkzaamheden veel betekenen voor een ander. Want dankzij jouw inspanningen kunnen onze cliënten thuis in een schone en leefbare omgeving wonen. Ook het sociale aspect is daarbij heel belangrijk. Jij bent van nature iemand die graag klaarstaat voor een ander, en een luisterend oor kunnen bieden zit in jouw aard.

Over de functie

Wat doe je dan zoal? Als Huishoudelijk Medewerker ben je verantwoordelijk voor het huishouden bij cliënten die dit tijdelijk of voor langere periode niet meer zelf kunnen uitvoeren. Dit kan komen door ziekte, ouderdom, handicap of een operatie.

Je werkzaamheden bestaan uit stofzuigen, dweilen, reinigen en strijken van kleding en linnengoed, en het schoonhouden van de woonkamer, slaapkamer(s), keuken, badkamer en wc. Daarbij houd je vanzelfsprekend rekening met de behoeftes van de cliënt. Je hebt dan ook een hart voor de zorg en vindt het leuk om andere mensen te helpen. De werkzaamheden stem je met liefde af op de wensen van de cliënt en je ontziet ze graag van zware taken. Want als zij tevreden zijn, ben jij dat ook.

 

Dit verwachten we van je:

· Voor deze functie ben je verschillende dagdelen beschikbaar van minimaal 3 uur.

· Je kunt zelfstandig werken.

· Je bent flexibel inzetbaar.

· Je hebt affiniteit met de zorg.

· Je bent in bezit van vervoer (fiets, bromfiets of auto).

· Je hebt een verzorgde en representatieve uitstraling;

· Wij vinden betrouwbaarheid een belangrijke eigenschap.

Wat bieden wij?

Medewerkers van De Nieuwe Zorg Thuis vallen onder de CAO VVT. Verder krijg je bij ons regelmatig opleidingen aangeboden.

Solliciteer direct

Zoek jij een flexibele functie waarin je zelfstandig kunt werken en waarbij je veel vrijheid hebt? En vind je het leuk om andere mensen te helpen? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier. Wil je graag eerst nog meer weten? Bel dan 085-0231806, Personeelszaken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Nu solliciteren