Commercieel Administratief Medewerker Zwolle

  • 16-24 uur
  • Zwolle
dnzt logo transp
Terug

Als commercieel medewerker buitendienst wordt je een uitdagende en afwisselende functie aangeboden. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van nieuwe en bestaande relaties van De Nieuwe Zorg Thuis, maar zorgt er ook voor dat deze verder uitgebouwd worden, waarbij je zelf kansen ziet en creëert.

 

Je bent innovatief ingesteld en beschikt over netwerkvaardigheden op verschillende niveaus, zowel in- als extern. Je hebt hierbij oog voor het optimaliseren van kwaliteit van zorg, waarbij de vraag van de client voorop staat. De sociale kaart in de regio heeft dan ook geen verrassingen voor je.

 

Je weet (nieuwe) relaties op een enthousiaste manier te informeren en adviseren over De Nieuwe Zorg Thuis en je zorgt ervoor dat naamsbekendheid in de regio wordt vergroot.

Functie-eisen

- Je beschikt over minimaal MBO-4 werk- en denkniveau
- Je bent op de hoogte van de sociale kaart in de regio.
- Je hebt affiniteit met de zorg
- Analytisch, stressbestendig en zelfstandig
- Je bent resultaatgericht
- Representatief
- Ervaring in de commerciële sector
- Bezit goede commerciele vaardigheden
- 16-24 uur

Meer informatie over deze functie

Kern en doelstelling van de functie

Als commercieel medewerker buitendienst ben je in staat om doortastend, objectief en zelfstandig commerciële bezoeken uit te voeren en te rapporteren. Je probeert zoveel mogelijk kansen te benutten en bent hierbij initiatiefrijk.

Situatieschets

De Nieuwe Zorg Thuis werkt regionaal in de thuiszorg. Het gehele werkgebied is opgedeeld in verschillende regio’s waarbinnnen huishoudelijk medewerkers, huishoudelijke hulp verlenen aan de clienten en begeleiders begeleiding bieden. Iedere regio wordt gecoördineerd door een coördinator en/of accountmanager.

Als commercieel medewerker buitendienst werk je zelfstandig in de regio. Je hebt kennis van de sociale kaart in de regio, ziet kansen en toont initiatief om samenwerkingsverbanden te vinden en te creëren. Je werft nieuwe cliënten voor De Nieuwe Zorg Thuis en zorgt ervoor dat de naamsbekendheid van DNZT vergroot.

Daarnaast ben je eenmaal per week aanwezig op het hoofdkantoor in Meppel en breng je verslag uit aan de commerciele afdeling en worden ideeën besproken.

Plaats in de organisatie

De huisbezoeker ontvangt hiërarchisch leiding van de coördinatoren en/of accountmanager.

Interne en externe contacten

Intern:

· Coördinatoren DNZT

· Accountmanager DNZT

Extern:

· Organisaties van de gehele sociale kaart in de regio

· Cliënten, diens familie en huisgenoten;

· Mantelzorgers;

· Welzijnsorganisaties;

· Overige disciplines en behandelaars en maatschappelijke organisaties;

· Gemeenten.

Ben jij die commerciële medewerker buitendienst die wij zoeken? Solliciteer dan nu! 
Bij vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Linda Coenen via 085 - 023 90 43

Je gegevens