5 ideeën voor een zomer in Nederland

5 ideeën voor een zomer in Nederland

Als we niet op vakantie kunnen, dan halen we het vakantiegevoel maar in huis! Door de corona zitten veel mensen thuis deze zomer en gaan onze geplande trips niet door. Toch kunnen we van onze quarantaineperiode maar beter het beste maken. Met deze tips tover jij je huis om tot een heerlijk vakantieplekje.

Terug

Versier je huis met vakantiekiekjes  

Ga eens door al je vakantiefoto’s heen en laat de mooiste foto’s afdrukken en versier je huis er mee. Ideaal om in de vakantiestemming te komen! 

Haal een land in huis

Waan jezelf in Griekenland. En haal heerlijke Griekse drankjes en lekkernijen in huis. Denk aan Griekse biertjes, een Griekse salade, maak een overheerlijke tzatziki of eet eens een pita Gyros. Smullen! 

Haal bloemen in huis

Bloemen zijn bevorderlijk voor je vakantiegevoel! Haal dus een mooi boeket in huis. Wat ook leuk is zijn droogboeketten! En als we dan toch nog op reis kunnen, dan blijven droogboeketten minimaal zes maanden goed! Ideaal toch?!    

Leer een nieuwe taal 

Altijd al eens Spaans willen leren? Dan is daar nu zeker de tijd voor. Door elke dag te oefenen krijg jij die taal zo onder de knie!

Maak zelf ijs 

Jammie! IJs! Wist je dat je dat ook heel makkelijk zelf kan maken?! Online zijn veel recepten te vinden. Check ook eens Laura’s Bakery! (https://www.laurasbakery.nl/category/zoet-bakken/ijs-drankjes/ )

Bron: Reistop5